Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Παζάρι χαράς και γιορτής από τα ταραΝΑΚΟΥνήματα

Στις 30 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα του Αγίου Βλασίου διοργανώνουν τα ταραΝΑΚΟΥνήματα παζάρι με αφορμή τη συμπλήρωση 100.000 προβολών σελίδας, όπου χαρίζουμε και παίρνουμε ότι θέλουμε χωρίς να υπολογίζεται η αξία του αντικειμένου. Επίσης όποιος έχει τη διάθεση μπορεί να αφήσει τη δωρεά του και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα θα γίνει η απόδοση των χρημάτων, απευθείας στη Μητρόπολη, η οποία θα κρίνει που θα δοθεί το ποσό.
Στο χώρο θα υπάρχουν γλυκίσματα χειροποίητα και φυσικά είναι η μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά! Και αν θέλετε φέρνετε και εσείς το φαγητό σας να το μοιράσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας. Μεταδώστε την είδηση από στόμα σε στόμα, είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων για να μεγαλώσει η αγάπη μας. Πληροφορίες στο τηλ: 6983379549 και στο email: nadianakou@yahoo.gr

Σας περιμένουμε!


4 σχόλια:

  1. Φώτη σε περιμένουμε. Ωραίο τραγούδι! Ευχαριστούμε! Θες να να κάνουμε ένα βίντεο να προωθήσουμε το παζάρι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάντια, θα προσπαθήσω να δώσω το παρόν στον Α. Βλάση! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω για βίντεο. Σε κάθε περίπτωση έχω ανεβάσει το link του post σου στον τοίχο μου στο fb. Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή