Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πάμε Θέατρο: "Άσπρο.,μαύρο και λίγο ροζ" της Τζένης Κουμπή



Η 'κακή' τηλεόραση είναι η μεγάλη μάστιγα της εποχής και το ξέρουμε καλά όλοι.Μέχρι να γίνει καλύτερη λοιπόν,εναλλακτική λύση;Το θέατρο!Κι επειδή αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει,σας προτείνω την παράσταση "Άσπρο,μαύρο και λίγο Ροζ" της πολύ καλής μου φίλης Τζένης Κουμπή,πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας παρακαλώ,ταλαντούχα,με όρεξη και πείσμα για το καλύτερο.Βαρεθήκατε λοιπόν την τηλεόραση;Κλείστε την,πετάξ'τε το τηλεκοντρόλ,τραβήξ'τε το καζανάκι και κάν'τε ένα όμορφο ταξίδι στην χώρα του Οζ με το "Άσπρο,μαύρο και λίγο Ροζ"!!!

Λίγα λόγια για το έργο
Μια παρέα παιδιών νεαρής ηλικίας, ο Μιχάλης 22, η Αλεξάνδρα 18, η Φαίη επίσης 18 και ο Στέλιος 17 περνάει τη καθημερινότητα σχεδόν πάντα στη πλατεία της γειτονιάς όπου μένουν και περνούν την ώρα τους σχολιάζοντας αυτά που τους απασχολούν και τις αγαπημένες τους ασχολίες. Ο καθένας από αυτούς βιώνει διαφορετικά τον όρο της οικογένειας, όπως επίσης αντιμετωπίζει διαφορετικά τα προβλήματά του. Οι δυσκολίες της καθημερινότητας είναι πολύ βαριές και βρίσκονται σε τέτοιο αδιέξοδο που κλονίζει και την ίδια τους τη φιλία. Ωστόσο, δε λείπει το χιούμορ και η παιδικότητα τους, που τους κάνει να ξεχωρίζουν και να δείχνουν ότι είναι υπεράνω και πως μπορούν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και κάθε πρόβλημα που τους βαραίνει κι ας είναι παιδιά. Από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σοβαρό πρόβλημα. Πώς θα αντιμετωπίσουν λοιπόν τις διαφορές τους; Θα μπορέσουν να κρατήσουν τη φιλία τους σε μια δύσκολη σα τη δική μας εποχή που πρέπει να παλεύουμε για τα πάντα; Και τι γίνεται όταν ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του, ανάμεσά τους;

Μουσικοί θα συντροφεύουν με τις μελωδίες τους, τους θεατές στο διάλειμμα της παράστασης  αλλά και μετά από αυτήν, συνοδεύοντας το ποτό που θα τους προσφέρεται.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Τζένη Κουμπή, σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιώμου, σκηνικά – κοστούμια: Λάζαρος Κυριακίδης, μουσική: Κοσμάς Χειράκης, φωτισμοί-ήχος: Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κουκουρουβλής, Λευτέρης Πρωτονοτάριος, φροντιστής σκηνής: Κυριάκος Σεραφειμίδης, παραγωγή: Μαίρη Ιγγλέση.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Μαρία Μπακέα, Αλέξανδρος Μητρόπουλος, Αλεξάνδρα Χειμώνα, Κοσμάς Χειράκης, Τζένη Οικονόμου.

Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα: «Οι Ελεύθεροι Έκφρασης»
Κιθάρα: Νικόλας Λειβαδίτης
Κρουστά: Νίκος Πόγκας
Τραγούδι: Κρίνθη Ζήρα

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Τιμή εισιτηρίου με ποτό: 13€, φοιτητικό: 10€,  άνεργοι: 8€ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας).
Η χρονική διάρκεια του έργου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά ενώ η παράσταση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου