Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ταραΝΑΚΟΥνήματα για την άρνηση στην Κάρτα Πολίτη

Χριστός Ανέστη!
Αντίθετη στην έκδοση της ηλεκτρονικής «Κάρτας του Πολίτη» είναι η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους ,καθώς όπως υποστηρίζει, είναι ορατός ο κίνδυνος για τους Χριστιανούς να παραβιάζεται η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνειδήσεως, στερώντας την δυνατότητα να ομολογούν ελεύθερα την πίστη τους και να κηρύττουν το Ευαγγέλιο του Χριστού. Τα παραπάνω υπογραμμίζονται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητας της Αθωνικής Πολιτείας για το φλέγον ζήτημα.
«Η «Κάρτα του Πολίτη» ταυτοποιεί την προσωπικότητα του πολίτη και τον μετατρέπει σε ένα αριθμό του συστήματος της ηλεκτρονικής διακυβερνήσεως» σημειώνουν οι Αγιορείτες πατέρες.
Ο Γέρων Παϊσιος το 1987 έγραφε: «Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής «ελευθερίας» της έλλειψης σεβασμού στην Εκκλησία του Χριστού, στους μεγαλύτερους, γονείς και διδασκάλους, που έχουν φόβο Θεού, κρύβεται η πνευματική σκλαβιά, το άγχος, και η αναρχία που οδηγούν τον κόσμο στο αδιέξοδο, στην ψυχική και σωματική καταστροφή.
Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως» ασφάλειας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντίχριστου». Αποκ. Ιωάννου κεφ ιγ 16 ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς» =666.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου