Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ντίλι ντίλι: "Η πετυχημένη παιδική παράσταση του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης"


"Ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους μικρούς του χορευτές οι οποίοι με μεγάλη λαχτάρα, όρεξη και υπομονή, κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης τους εμφάνισης! Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι το κέφι και ο ενθουσιασμός των μικρών μας φίλων κατάφεραν να συνεπάρουν όλους αυτούς οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους....τίμησαν τα παιδιά!
Η παιδική παράσταση της Κυριακής ήταν μια όμορφη εμπειρία για τα παιδιά του συλλόγου και ευελπιστούμε ότι και τον επόμενο χρόνο θα είναι μαζί μας για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι στην παράδοση!!!"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Η παράσταση διήρκησε μία ώρα. Η μικρότερη χορεύτρια ήταν 2,5 χρονών και η μεγαλύτερη 15. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χορούς και τραγούδια από τη Θράκη, παιδικά παιχνίδια που χόρεψαν τα νήπια, όπως το «Περνά περνά η μέλισσα» και το Δημοτικό το «Ένα λεπτό κρεμμύδι», είπαν τα κάλαντα της άνοιξης «Tα χελιδονίσματα» και παρουσίασαν το δρώμενο της Πιρπιρούνας. Τα αγόρια του Γυμνασίου χόρεψαν Τσέστο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το τραγούδι «Ένα τρεχαντηράκι» από όλα τα παιδιά και έκλεισε με το «Ντίλι ντίλι το καντήλι». Ο χοροδιδάσκαλος ήταν ο Πέτρος Δομβρίδης και αξίζει πολλών συγχαρητηρίων!
Ευχαριστούμε πολύ το Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης για την συνέχιση της παράδοσης μας. Καλή δύναμη στο έργο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου