Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Μητσιάς, Βιτάλη, Ζωή Παπαδοπούλου και Καραδήμος στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης


Αναλυτικά το Πρόγραμμα Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2012 στην κεντρική σκηνή έχει ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/9
ΣΥΝΑΥΛΙΑ Μανώλη Μητσιάς - Βόρειος Ήχος .Συναυλία του Μανώλη Μητσιά σε συνεργασία με το συγκρότημα Βόρειος Ήχος, μια καλλιτεχνική αναδρομή στις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες του τραγουδιστή.
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/9
Brass band project - Αντώνης Βαρβατσούλιας. ένα μουσικό ταξίδι στην Αμερικανική Ήπειρο με τους Xanthis Brass Band Project, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γωνιά της Δημοτικής βιβλιοθήκης του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και του μορφωτικού τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας.
ΤΡΙΤΗ 4/9
Λαογραφική Βραδιά τα χορευτικά συγκροτήματα των λαογραφικών συλλόγων της πόλης που μας εκπροσωπούν στα φολκλορικά φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό θα χορέψουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Συμμετέχουν: η Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης, ο σύλλογος Κιμμέριων «Αμφέραος» ο σύλλογος Θρακιωτών Χρυσούπολης, το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης και ο χορευτικός όμιλος Ξάνθης.
ΤΕΤΑΡΤΗ 5/9
Πασχάλης Τόνιος – Σουλτάτου. Ο Πασχάλης Τόνιος και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν φέτος μια αναδρομή στο Ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Τα καλύτερά μας τραγούδια»
ΠΕΜΠΤΗ 6/9
Γιώργος Καραδήμος. Σ’ ένα κόσμο διαφορετικό, σ’ ένα κόσμο δυναμικό, σ’ ένα κόσμο όπου η αλήθεια και η ψυχή οδηγούν τη φωνή και την ερμηνεία, μας ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι ο Γιώργος Καραδήμος.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/9
Ζωή Παπαδοπούλου. Ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ζωής Παπαδοπούλου ένα αέρινο πέρασμα που ξεκινάει από τις μπαλάντες και την ευαισθησία του Μάνου Λοΐζου συναντάει τους σύγχρονους τραγουδοποιούς, απογειώνεται με κλασικά λαϊκά του Χιώτη του Βαμβακάρη, του Τσιτσάνη…  ξαναθυμίζει «διαμάντια» της ελληνικής παράδοσης και απογειώνεται με τις δυνατότερες στιγμές  του καλού ελληνικού τραγουδιού.
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9
Η Ελένη Βιτάλη ξεκινά το ταξίδι της καινούργιας της μουσικής παράστασης.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της. Σε ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής της πορείας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9
Χατζόπουλος – SINCE 10. Ο ανερχόμενος Ξανθιώτης καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα ακούσετε εκτός από τα δικά του τραγούδια, ελληνικές και ξένες επιτυχίες σε έντεχνο ποπ-ροκ ήχο - Το μουσικό σχήμα SINCE10 που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2010 και αποτελείται από 10 νέους μουσικούς της πόλης μας θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου