Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαίσιες δημιουργίες με ένα βε(τα)λονάκι!


Γράφει η Νάντια Νάκου 

Με ένα βε(τα)λονάκι γίνονται θαύματα! Αυτό πρόσεξα στις δημιουργίες της παιδικής μου φίλης Βέτας Κίναλη. Έχει κάνει ένα γκρουπ με τον ευρηματικό τίτλο: «Βεταλονάκι» (έξυπνη ιδέα της δίδυμης αδελφής της Ευδοξίας)  όπου μπορείτε να μπείτε εδώ οι χρήστες του facebook https://www.facebook.com/Betalonaki  και να θαυμάσετε τα δημιουργήματα της! Σκουλαρίκια, σουβέρ, αξεσουάρ για το κινητό, παππούτσακια για μωράκια, σελιδοδείκτες, πελότα σε σχήμα κέικ που σου έρχεται να το φας! (εκεί που τοποθετούνται οι καρφίτσες).
Με μεράκι, έμπνευση, δημιουργία και κέφι η Βέτα έκανε εξαίσια πλεκτά τα οποία θαυμάζεις μόλις που τα βλέπεις! Γι’ αυτό και σας παραθέτω πολλές φωτογραφίες, ώστε ιδίοις όμμασι να δείτε το ταλέντο της. Με το πού άρχισε να ασχολείται με το πλέξιμο κόλλησε! Η θεία της, της έμαθε τα βασικά: αλυσίδα και «κουτάκια» για τα σεμεδάκια. Μετά όμως έμαθε πως υπάρχουν και χοντρά βελονάκια και μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε κλωστή και να φτιάξει άπειρα πράγματα πέρα από καρεδάκια!! Μετά είδε βίντεο για αρχάριους στο youtube, έμαθε την αγγλική ορολογία και σιγά σιγά βρήκε πολλά πράγματα!
Βέβαια στη αρχή της φάνηκε βουνό και έλεγε πως με τίποτα δεν μπορεί να μάθει, αλλά τελικά με την εξάσκηση άρχισε να βλέπει πως όλα γίνονται!
Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση -και λόγω του επαγγέλματος μου- είναι οι φωτογραφίες που βγάζει η Βέτα. Άνετα θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε περιοδικό. Ανοίγει κουρτίνες, ψάχνει να βρει ιδανικό ντεκόρ στο σπίτι της. Έχουν αισθητική και class!
Δημιουργίες της θα βρείτε στο κατάστημα Ράβε Ξήλωνε στην οδό Δαγκλή ή στείλτε της μήνυμα στο Vetalonaki για παραγγελίες, συμβουλές και ιδέες για τα δικά σας πλεκτά!
Βέτα συνέχισε δυναμικά!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου