Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι με απίθανες φωτογραφίες


Γράφει η Νάντια Νάκου

Μύκονος

Κυρίες και Κύριοι ο κουμπάρος μου Θοδωρής Πεϊχαμπέρης. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Είναι ο συνθέτης καταρχήν του τραγουδιού που έγραψα για τον άντρα μου και πολλά χρόνια κολλητό του και ακούστηκε στο κέντρο της δεξίωσης μετά το μυστήριο του γάμου. Είναι δηλαδή πολύ καλός στη μουσική. Είναι επίσης πολύ καλός στο να ζωγραφίζει σε παιδιά και να μένουν αμίλητα ή να δείχνουν ενθουσιασμό χαρούμενα γι’ αυτό που βλέπουν. Τέλεια επιλογή δηλαδή όταν θες να απασχολήσεις παιδιά!

Σύρος

Ο Θοδωρής όμως έχει και ένα μεγάλο ταλέντο: τη φωτογραφία. Του έχω πει να γράφει ταξιδιωτικά κείμενα αφού του αρέσει να γυρνάει ανά τον κόσμο και ανά την Ελλάδα. Αλλά με γράφει καταλλήλως. Έτσι πήρα από μόνη μου το ελεύθερο -και εύχομαι να του αρέσει- να δημοσιεύσω φωτογραφίες του που ανεβάζει στο flickart και συγκεκριμένα η διεύθυνση του είναι: http://www.flickr.com/photos/teoperis

Εδώ έχει υπέροχες φωτογραφίες από τα ταξίδια του. Οι λεζάντες που βάζει είναι στα αγγλικά καθότι τις βλέπουν από όλες τις χώρες και επιλέγει συνήθως τίτλους από τραγούδια και ταινίες. Γιατί συν τοις άλλοις είναι και ετοιμόλογος. Αυτό πια δεν είναι κείμενο. Είναι αγιογραφία ρε κουμπάρε.
Και του χρόνου με υγεία και πάντα όμορφα ταξίδια.

2 σχόλια:

  1. Kαι παλι μετρημενη στα λογια ησουνα κουμπαρα Β-) (Το Β ειναι τα καλοκαιρινα γυαλια ηλιου που τα εβγαζα μονο για να τραβηξω φωτογραφιες ή κανεναν υπνακο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή