Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ε.Ακρίτα-Γ.Κυρίτσης: «Μετά τη βέρα στο δεξί, έφεραν τα μυστικά τους στην Ξάνθη»


Στην Ξάνθη εντοπίσαμε την Έλενα Ακρίτα με το σύζυγο της Γιώργο Κυρίτση, τρεις  μέρες μετά τον γάμο τους που θέλησαν να κρατήσουν κρυφό στα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον πριν να γίνει. Μετά δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες από την ξεχωριστή στιγμή τους. Τους είδαμε να περπατούν στην «παραλία» της Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας, ερχόμενοι από τον χώρο όπου στεγάζεται η λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο. Περπατούσαν χέρι χέρι και έδειχναν ήρεμοι, γαλήνιοι και ευτυχισμένοι. Επέλεξαν την πόλη μας για το ταξίδι του μέλιτος τους; Οι γιορτές παλιάς πόλης στην Ξάνθη τελείωσαν την Κυριακή και δεν γνωρίζουμε εάν πρόλαβαν να τις επισκεφθούν.
Οι φωτογραφίες είναι από μακριά και δεν θελήσαμε να τους ενοχλήσουμε. Έστειλα προσωπικό μήνυμα στο facebook της κας Ακρίτα, αλλά προφανώς δεν μπόρεσε να το δει. Γι αυτό πήρα το θάρρος να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες γιατί είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι για όλους μας και ήταν μεγάλη η χαρά μας που τους είδαμε να περιδιαβαίνουν τους δρόμους της πόλης μας.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, να είναι αγαπημένοι, ευτυχισμένοι, με έμπνευση και δημιουργία. Κάθε καλό να έχετε και σας υποσχόμαστε ότι την επόμενη φορά θα έρθουμε να σας χαιρετίσουμε και από κοντά αν σας ξαναδούμε στην όμορφη πόλη μας.
Κάθε καλό να έχετε στο σπιτικό σας και στις δουλειές σας, να σας χαίρονται και να χαίρεστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Η κα Έλενα Ακρίτα είχε γράψει στο Facebook στις 8 Σεπτεμβρίου:
«Λοιπόοον... Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ παντρευτήκαμε! Χτες Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό κύκλο. Μετά λίγοι συγγενείς και φίλοι περάσαμε στο σπίτι μια όμορφη βραδιά. Είχαμε προαποφασίσει να το ανακοινώσουμε μια μέρα ΜΕΤΑ κι όχι μια μέρα ΠΡΙΝ για ευνόητους λόγους: Αυτό το 24ωρο κάνει την διαφορά. Κι ειλικρινά ευχαριστούμε όσους σεβάστηκαν την επιθυμία μας για απόλυτη εχεμύθεια και μας βοήθησαν να παντρευτούμε κάτω από τη...μύτη της δημοσιότητας. Ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής... Στα χρόνια που οι δήθεν "αυθόρμητες" στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες "όλως τυχαίως" απαθανατίζουν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι, με σακούλες, ή με τη μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι. Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο του, προκαθορίζει το αξιακό του σύστημα κι ανάλογα πορεύεται. Κι εμείς κάναμε την δική μας επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα που ζήσαμε την δική μας στιγμή, όπως ακριβώς την θέλαμε, δηλαδή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια με χαρά την μοιραζόμαστε μαζί σας. Την μοιραζόμαστε ΕΜΕΙΣ κι όχι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες... Σας ευχαριστούμε που ήσασταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια... Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά ο, τι κρύβετε στην ψυχούλα σας, όνειρα κι ελπίδες, σχέδια και προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα - κοντά σε χαλεπούς καιρούς. Να είστε όλες και όλοι καλά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου