Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αίθουσα του Συλλόγου Στηρίζω στην Παιδιατρική Κλινική


Ο Σύλλογος Στηρίζω ιδρύθηκε  από γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες έχοντας την επιθυμία  να δώσουν στα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον.
Ο στόχος που ως τώρα υπηρετούν είναι :
     Να αποκτήσουν τα παιδιά τα κατάλληλα βοηθήματα για να μπορούν να τρώνε, να κάθονται και να περπατάνε. Από την αρχή μοιράζουν ρούχα, υποδήματα και βοηθήματα (ορθοστάτες, περιπατητήρες, μπουσουλίστρες κ.α)
      Την πρώτη χρονιά λειτουργίας του συλλόγου μοίρασαν στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση βιντεάκια σχετικά με τα παιδιά για την παγκόσμια ημέρα των ΑΜΕΑ καθώς και την παρουσίαση δυο ταινιών σε συνεργασία με το ΠΑΚΕΘΡΑ στο φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου στην Ξάνθη τον Δεκέμβριο.
Διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδάκια του συλλόγου, όπου τα παιδιά γονείς και φίλοι κατάφεραν να διασκεδάσουν και να δεχτούν δώρα από τον Άγιο Βασίλη
Αυτό τον καιρό έχουνε αναλάβει να διαμορφώσουν μια αίθουσα στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με την συμβολή πολλών φίλων του συλλόγου (ο σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός, λαμβάνει μόνο είδη πρώτης ανάγκης που καταγράφονται και μπορείτε όποτε θέλετε να ελέγχετε που πάνε).
Ξεκίνησε ως ένας μικρός σύλλογος γονέων για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών και σιγά σιγά μεγαλώνει με την ελπίδα να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη στην δύσκολη  εποχή που ζούμε. 
"Ελάτε να μας γνωρίσετε! Αν δραστηριοποιηθούμε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φτιάξουμε πολλά για το μέλλον των παιδιών μας!!" σημειώνει ο Σύλλογος Στηρίζω. 
Τα τηλέφωνα του συλλόγου είναι2541076690 & 6937693849 & 6938423346 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου