Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μπρούσκο κερνάει ο ΑΝΤ1 για τηλεοπτικά μεθύσια

«Μπρούσκο» μας κερνάει ο ΑΝΤ1 από τη συχνότητα του και ήδη ανέβηκαν στο ίντερνετ τα πρώτα έξι επεισόδια. Έχω ήδη δει τα τρία. Τα θετικά σχόλια στο twitter προς το Διευθυντή Προγράμματος κ. Γιάννη Λάτσιο ήταν πολλά (επισήμαναν τις καλές μουσικές επιλογές και τη σκηνοθεσία) και είπα να το δω και μέθυσα. Κόλλησα δηλαδή.
Σύμφωνα με τους δείκτες χθες Κυριακή, την πρώτη μέρα, κατά μέσο όρο η τηλεθέαση ήταν 30% και έφτασε μέχρι το 32.1%
Δύο νησιά είναι τα επίκεντρα. Η Κρήτη και η Κύπρος και οι δύο οικογένειες των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων. Συνδέονται και χωρίζουν με διάφορους τρόπους. Ξεχωρίζω τις ηθοποιούς Εβελίνα Παπούλια και Τζόϋς Ευείδη που με το ταλέντο τους δίνουν κάτι διαφορετικό στην καθημερινή σειρά.
Προσωπικά χαίρομαι που μια ελληνική σειρά έρχεται να τραβήξει το ενδιαφέρον τηλεθεατών. Κατά τα άλλα δεν προάγονται καλά ήθη. Η απιστία ονομάζεται πάθος και γίνεται ένας ιστός αράχνης που πιάνει μέσα τους πρωταγωνιστές.
Καλό φθινόπωρο με μπρούσκο. Με άρωμα Ελλάδος. Στην υγειά σας!
Δείτε και τα πρώτα επεισόδια.


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑΝΤΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΣ !ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ .ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΤΡΕΙΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ --ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ-ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ -ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ! ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κ. Θανάση με τα ωραία σας. Βασικά τις ακατάλληλες σκηνές μπορούν τα παιδιά πλέον-δυστυχώς-να τις δούνε πολύ εύκολα είτε στο ίντερνετ είτε στο κινητό. Η τηλεόραση είναι πολύ πίσω σε αυτά. Πάντως είναι ελπιδοφόρο που είναι ελληνικό και όχι τούρκικο.
    Κατά τα άλλα η ορθοδοξία δεν πλήττεται από αυτά. Αλλά από άλλα πολλά. Τέτοιου είδους σειρές γεμίζουν ρομάντζο την ρουτίνα της καθημερινότητας. Όπως παλιά υπήρχαν τα άρλεκιν στην εποχή σας. Σας χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή