Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ένας χρόνος λειτουργίας Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ξάνθης: 1000 ασθενείς ανασφάλιστοι πέρασαν

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Ξάνθης. Ο Μητροπολίτης παρέστη σήμερα (23 Οκτωβρίου 2013) στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών, κοινωνικών λειτουργών και γραμματέων που προσφέρουν εθελοντικά. Συνολικά 1000 ασθενείς ανασφάλιστοι πέρασαν και ζήτησαν υγειονομική περίθαλψη. Ο λαός της Ξάνθης προσφέρει συνεχώς φάρμακα αλλά και δέχθηκαν προσφορές από γιατρούς για τον εξοπλισμό όπως πρόσφατα έγινε με υπέρηχο από τον γυναικολόγο κ. Βουρβουκέλη.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν 200 εμβόλια σε παιδιά και ενήλικες ενώ φαρμακευτική εταιρεία προχώρησε στη δωρεά 80 εμβολίων αξίας 5000 ευρώ. Στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης με δικό του περίπτερο το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο έκανε γνωστή τη λειτουργία του και μοιράζοντας γλυκά προσφορά των ζαχαροπλαστείων της πόλης μας συγκέντρωσε 3000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν σε εμβόλια.
Για όποιον ενδιαφέρεται να συνεισφέρει υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός προς ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου