Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μαρτυρία για θαύμα του 1984 στην Κομοτηνή

Μια φίλη αναγνώστρια μας έστειλε την εξής μαρτυρία και την μοιραζόμαστε όλοι μαζί:
"Βρεθήκαμε μέσα στην εβδομάδα στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κομοτηνη, όπου τέθηκε προς προσκύνημα το χέρι του Αγίου Νεκταρίου, όπου ακούσαμε για ένα θαύμα που έγινε το 1984 στην εκκλησία αυτή και το οποίο αγνοούσαμε οι νεώτεροι της παρέας. Επρόκειτο για το Ξύλο του Σταυρού του Κυρίου μας το οποίο κάποια στιγμή άρχισε να στάζει αίμα και νερό από το σημείο που η λόγχη του στρατιώτη τρύπησε τα πλευρά του Κυρίου για να επιβεβαιωθεί ο θάνατός Του.
Το γεγονός αυτό κράτησε μέρες και κόσμος συνέρρεε από τις γύρω περιοχές. Ανάμεσα τους ήταν και η φίλη μας με τον σύζυγό της. Αυτή, μας εκμυστηρεύτηκε ότι όταν κοίταξε τον σταυρό εκτός του αίματος που έρρεε από το ξύλο βλέποντας τον Κύριο στο πρόσωπο είδε τα μάτια Του να ανοίγουν! Επιστήμονες εκείνο τον καιρό επειδή ακουγόταν πολλά για ψευτοθαύματα ήρθαν να ελέγξουν και αυτό. Δεν βρέθηκε τίποτα που να αποδείκνυε ότι επρόκειτο για απάτη. Πράγματι, ο Κύριος αιμορραγούσε με αίμα και νερό, όπως έγινε μετά την σταυρική Του θυσία. Ο Σταυρός αυτός φυλάχτηκε μέχρι και σήμερα, στην εκκλησία σε γυάλινη ειδική θήκη σε μια άκρη του ναού για προσκύνημα.

Η φίλη μας έκλεισε την διήγησή της λέγοντάς μας πως αν την μέρα της Κρίσης δεν έχει να παρουσιάσει έργα στον Κύριο ανάλογα με το μέγεθος που Αυτός της φανερώθηκε , θα κριθεί αυστηρά και κατέληξε χαμογελώντας «Στους αναπολόγητους και εγώ θα πάω...στους αναπολόγητους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου