Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις...


Η 33χρονη γυναίκα έγινε μητέρα αναπάντεχα και η ιστορία της κεντρίζει το ενδιαφέρον στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου και όχι μόνο...
H γυναίκα που βλέπετε, πήγε με ισχυρούς πόνους στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, ανήμερα της γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου και οι γιατροί διαπίστωσαν γρήγορα, πως ήταν έγκυος και μάλιστα είχε φτάσει η ώρα του τοκετού.
Η 33χρονη Αντιγόνη Κεντριστάκη, που είχε συμπληρώσει τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της, θεωρώντας ότι πάχυνε, μπήκε στην αίθουσα του τοκετού και τελικά γέννησε ένα υγιέστατο μωρό 3.350 κιλών.
"Επί οκτώ χρόνια προσπαθούσαμε με το σύζυγό μου να κάνουμε ένα παιδάκι, αλλά δεν ερχόταν" - είπε στο Ράδιο Κρήτη η γυναίκα που έχοντας βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, δεν έδωσε σημασία ούτε στις αλλαγές στο σώμα της ούτε στον - ούτως ή άλλως - άστατο γυναικολογικό κύκλο της.
Η ευχάριστη υπόθεση με πρωταγωνίστρια την 33χρονη γυναίκα - που δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή ως καθαρίστρια του δήμου - κεντρίζει το ενδιαφέρον και αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις της τοπικής κοινωνίας...

Ανήμερα των Αγίων Ταξιαρχών… Αυτό μόνο θαύμα μπορεί να λέγεται. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που τάζουν τα παιδιά τους στους Αρχάγγελους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου