Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Άρχισαν από την πρωτοχρονιά οι εκπομπές στο ΡΣ "Διακονία" της Μητρόπολης Ξάνθης

Ξεκίνησαν από σήμερα πρωτοχρονιά, οι εκπομπές στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητρόπολης Ξάνθης «Διακονία» από τη συχνότητα 93.8 από όπου εκπέμπει ο Σταθμός της Εκκλησίας. Στις 14:00 μεταδόθηκε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονος. Στο στούντιο μαζί του ήταν ο Πρωτοσύγκελος π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης ο οποίος είναι ο Διευθυντής και θα έχει δική του εκπομπή. Ακολούθησε ο π. Βασίλης Βερβερίδης παρουσιάζοντας τις «Λαογραφικές Διαδρομές» που θα μεταδίδεται κάθε δεκαπέντε μέρες. Σήμερα είχε αφιέρωμα στη γιορτή του δωδεκαημέρου.
Μείνετε συντονισμένοι στους 93.8 κάθε μέρα 14:00-16:00 για να ακούτε ραδιοφωνικές εκπομπές από Ξανθιώτες ιερείς αλλά και λαϊκούς. Συμμετέχει και η γράφουσα με την εκπομπή: «Ανακαλύπτοντας τις ενορίες μας» με αφιέρωμα στο Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου και καλεσμένο τον εφημέριο π. Ιωακείμ Μούκανο. 
Διευθυντής του προγράμματος είναι ο π. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου. Οι πρώτες ηχογραφήσεις έγιναν στο δημοτικό ραδιόφωνο αλλά ήδη είναι έτοιμο το στούντιο στο κτήριο του Αγίου Βλασίου επί του προαύλειου χώρου (απέναντι από το σπίτι του Χατζιδάκι και πρώην φρουραρχείο), όπου στεγάζεται ο Οργανισμός Νεότητας και Πολιτισμού της Μητρόπολης μας.
Να ευχηθούμε να είναι μια πραγματική διακονία στο συνάνθρωπο που βάλλεται από όλες τις πλευρές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου