Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

«ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ…ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Θερινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών.
Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Ιουλίου και θα είναι συνολικής διάρκειας 20 ωρών (δύο φορές την εβδομάδα από 2,5 ώρες  για τέσσερις εβδομάδες).
Είστε έτοιμοι για έναν αξέχαστο Ιούλιο στην Ξάνθη; Αυτόν τον Ιούλιο δεν χρειάζεται να αποδράσουμε σε κάποια μακρινή παραλία για να απολαύσουμε τη δροσιά, να παίξουμε χαρούμενα παιχνίδια και να πάρουμε μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες παρέα με φίλους. Για τέσσερις εβδομάδες από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Ιουλίου, γινόμαστε μια χαρούμενη ομάδα φίλων και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 12.30 συναντιόμαστε για να γυμναστούμε, να παίξουμε παραδοσιακά παιχνίδια, να γίνουμε μικροί αρχαιολόγοι, να ακούσουμε παραμύθια, να γνωρίσουμε τους ήρωες της μυθολογίας και της αρχαίας Ελλάδας, να ασχοληθούμε με πρωτότυπες κατασκευές, χειροτεχνίες με ανακυκλώσιμα υλικά, βιωματικές δράσεις και συνεργατικές δραστηριότητες.
Το επιτυχημένο πρόγραμμα των μικρών αρχαιολόγων της Θράκης συνεχίζεται και το καλοκαίρι! Τα παιδιά θα πάρουν μέρος σε μια ιδιότυπη ανασκαφή, θα μάθουν τα μυστικά της αρχαιολογίας, θα συντηρήσουν και θα ερμηνεύσουν τα ευρήματά τους. Θα φτιάξουν μια μικρή έκθεση και θα ταξιδέψουν στο παρελθόν μέσα από δημιουργικές και βιωματικές δράσεις.
Το λαϊκό παραμύθι θα αποτελέσει το όχημά μας, για να εκφραστούμε, να γνωρίσουμε τα βασικά στοιχεία του είδους αυτού της λαϊκής μας λογοτεχνίας. Θα ταξιδέψουμε στον κόσμο του λαϊκού παραμυθιού, θα μάθουμε τους κανόνες του, θα φτιάξουμε το δικό μας λαϊκότροπο παραμύθι και θα μάθουμε να στεκόμαστε μπροστά σε κόσμο και να το αφηγούμαστε.
Με  τους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, Νατάσσα Μιχαηλίδου, αρχαιολόγο, Μουσειοπαιδαγωγό, Πασχάλη Μαστράφη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ, με άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις και με την εγγύηση ποιότητας του 
Ιδρύματος οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.....
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται στους άρτια εξοπλισμένους χώρους του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη «Π» και στον αύλειο χώρο της.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
60 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 50 ευρώ
Προσφορά «ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ»: Φέρε, ένα, δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή που ισχύει για τα αδέρφια.
Πληροφορίες, εγγραφές, καθημερινά 09:00-21:00 στα τηλ. 25410-26635 και 25410-29282  και στη γραμματεία του Ιδρύματος, καπναποθήκη «Π» , Καπνεργατών 9.
Αυτό το καλοκαίρι τίποτα δεν θα είναι ίδιο! Θα χορτάσουμε περιπέτεια, εξερεύνηση και παιχνίδι. Φέρτε τη φαντασία και το κέφι σας και Ελάτε στην παρέα μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου