Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Βούτηξαν στην θάλασσα και δώρισαν ψάρια στην Μητρόπολη Ξάνθης για τους άπορους



Συγκέντρωσαν περίπου 80 κιλά τα οποία και δώρισαν απλόχερα στο Τραπέζι της Αγάπης

Με ψάρια ενίσχυσαν το «Τραπέζι της Αγάπης» που διατηρεί η Μητρόπολη Ξάνθης, παρέχοντας σε καθημερινή βάση γεύματα σε δεκάδες άπορους πολίτες της περιοχής, μέλη του Xanthi spearfishing & freediving club που έδωσαν το παρών στην Ψαρευτική Συνάντηση, στην Μαρώνεια Κομοτηνής.
Περίπου 20 μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, βρέθηκαν στην Κομοτηνή και βούτηξαν στην θάλασσα συγκεντρώνοντας ψάρια και χταπόδια τα οποία στην συνέχεια προσέφεραν απλόχερα στην Μητρόπολη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Xanthi spearfishing & freediving club προχωρά σε μια αντίστοιχη κίνηση, ενώ όπως αναφέρουν τα μέλη του στόχος τέτοιων δράσεων είναι φυσικά η ενίσχυση κοινωνικών δομών σε όλη την Θράκη και ευρύτερα την Περιφέρεια ΑΜΘ.
“Το Xanthi Spearfishing Club ευχαριστεί από καρδιάς τα 20 μέλη του τα οποία παρευρέθηκαν στην Ψαρευτική Συνάντηση στη περιοχή της Μαρώνειας καθώς και την εταιρεία Xifias Sub και τον κ. Π. Πουλικάκο προσωπικά για την ευγενική χορηγία τους . Τα αλιεύματα παραχωρήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης ώστε να διατεθούν στο «Τραπέζι της Αγάπης» από το οποίο σιτίζονται καθημερινά άποροι και ανήμποροι συμπολίτες μας” αναφέρουν σχετικά, τονίζοντας πως “οι ψαρευτικες συναντήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα έχουν γίνει θεσμός από το club , το οποίο δεσμεύεται να τις συνεχίσει .Το σκεπτικό μας είναι πως δεν χαραμίζουμε το ψάρεμα μας , κάνουμε το κέφι και την πλάκα μας , βρισκόμαστε με φίλους μακριά από ανταγωνισμούς – επίδειξη - αντιπαλότητα και στο τέλος προσφέρουμε ότι μπορούμε σε κάποιους συνανθρώπους μας”.
http://www.xanthinea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου