Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ»


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο και μεθαύριο οι αστυνομικοί της Ξάνθης και της Περιφέρειας ΑΜΘ. Σε δελτίο τύπου η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης σημειώνει:
«Από τις συνεχείς περικοπές που μας έχουν γίνει από το 2009 έως και σήμερα, οι ετήσιες αποδοχές μας έχουν μειωθεί από 28%-45% ανάλογα με το βαθμό και τα χρόνια υπηρεσίας.
Δυστυχώς μετά τη τελευταία συνάντηση των ομοσπονδιών μας με τον υπουργό Οικονομικών, έχει γίνει αντιληπτό ότι οι νέες μειώσεις μας οδηγούν στην οικονομική και οικογενειακή εξόντωση.
Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση  ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί:
-Δεν ανήκουμε στους προνομιούχους κρατικούς υπαλλήλους
-Δεν αμοιβόμαστε με κάτι ξεχωριστό για να μας λένε ότι ανήκουμε στα ειδικά μισθολόγια.
-Δεν αντέχουμε άλλες περικοπές.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αποδιοργάνωση των ένστολων και του οργανισμού μας μπορεί και να προκαλέσει και την αποδιοργάνωση της ίδιας της κοινωνίας.
Εμείς αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση του λειτουργήματός μας, για την κατακύρωση του επαγγελματισμού μας, για την καταπολέμηση της διαφθοράς, για τη διαμόρφωση συνθηκών για διαρκή προσφορά.
Σε αυτόν τον αγώνα σας καλούμε να συνταχθείτε μαζί μας και να παρευρεθείτε τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη στη συγκέντρωσή μας που θα πραγματοποιηθεί έξω από την Α.Δ Ξάνθης και ώρα 09:00.
Και να σταθείτε δίπλα μας στην ένστολη διαμαρτυρία μας την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη και ώρα 11:00 έξω από την Γεν. Αστ. Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή».
Στις συγκεντρώσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Χρήστος Φωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου