Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε το διπλό φονικό σε λίγες ώρες: Συγχαρητήρια στην Ασφάλεια Ξάνθης και Θεσ/νικης

Γρήγορο ήταν και αυτή τη φορά το τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που σε συνεργασία με τους συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη και το λαγωνικό- σκύλο εξιχνίασαν το διπλό φονικό στα Κομνηνά Ξάνθης. Τελικά τρεις Γεωργιανοί ήταν οι δράστες που έβαλαν τέρμα στη ζωή -με βάναυσα τρόπο- των δύο ηλικιωμένων γυναικών, προχθές το βράδυ.
Ο ένας εκ των δραστών συνδέεται με την περιοχή και πληροφόρησε τους συνεργούς του ότι τα θύματα έχουν χρήματα στο σπίτι. Η λεία τους ήταν 1000 ευρώ και παρά την επαγγελματική τους δράση -όπως χαρακτηρίστηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας ΑΜΘ- έκαναν τα μοιραία λάθη που τους οδήγησαν στα χέρια της αστυνομίας.
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και Θεσσαλονίκης που σε λίγες ώρες βρήκαν τους δολοφόνους. Εμείς όμως επαναφέρουμε και πάλι το αίτημα να ενισχυθούν οι υπηρεσίες της αστυνομίας και στα σύνορα με τη Βουλγαρία και σε όλο το Νομό Ξάνθης.
Δεν γίνεται να μας θυμάται το αθηνοκεντρικό κράτος μόνο όταν πρόκειται να κάνει τις αποθήκες ψυχών- κέντρα λαθρομετανάστευσης. Ενισχύστε τα χωριά μας και την πόλη μας με αστυνομικούς. Λαμπρό το έργο εξιχνίασης αλλά αν δεν έχεις πολλούς φύλακες πώς θα φυλαχτεί ο τόπος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου