Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Διεθνή τα ταραΝΑΚΟΥνήματα!!!

Σήμερα περιεργαζόμενη τα στατιστικά του blog είδα πως τα ταραΝΑΚΟΥνήματα είναι διεθνή!!! Στην Ελλάδα έχουμε τη μεγάλη αναγνωσιμότητα και ακολουθούν: ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Ουρουγουάη, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Αίγυπτος, Ουκρανία και Ελβετία. Πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα και πρόκειται για ένα απροσδόκητο δώρο για εμένα. Αν και ήξερα πως έχουμε φίλους στην Ουρουγουάη, στην Αίγυπτο και στην Ελβετία που μας διαβάζετε.
Ιδού και η επιβεβαίωση των λεγομένων μου:
Καταχώριση    Προβολές σελίδας
Ελλάδα 57960
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 11278
Γερμανία 3877
Ρωσία 1359
Ουρουγουάη 1207
Κύπρος 907
Ηνωμένο Βασίλειο 416
Αίγυπτος 233
Ουκρανία 208
Ελβετία 109
Σας υπέρ ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με διαβάζετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Πραγματικά συγκινήθηκα. Πολύ θα χαιρόμουν αν εσείς όλοι που με διαβάζετε εντός Ελλάδος και από άλλα κράτη να μου στείλετε ένα email έστω και για ένα «γεια!»: nadianakou@yahoo.gr
Θέλω την επικοινωνία μαζί σας και σας απευθύνω κάλεσμα να μου στείλετε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε για να το μοιραστείτε!


8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη διεθνοποίηση του blog, που βλέπω ότι πλέον μεταφράζεται σε διψήφιο αριθμό χωρών!

    Και βεβαίως, χαιρετίσματα. Αυτή τη φορά από Ξάνθη!

    Χάρης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ !!!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΘΕΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ταραΝΑΚΟΥνηματα ΠΟΥ ΜΑΣ ταραΝΑΚΟΥνουνε ευχαριστα παντα ψυχικα και σωματικα.ΝΑΝΤΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ !!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάντια, να βρεθούμε. Λέω να μείνω ως τις 9 Ιουνίου περίπου, μετά θα πάω για λίγο Θεσ/νίκη για το Φεστιβάλ Βιβλίου (δεν το χάνω, είναι μια ωραία ανάσα) και θα επιστρέψω.
    Όποτε ευκαιρήσεις κι εσύ, μια και απ'όσο θυμάμαι, μια από αυτές τις μέρες δίνεις, οπότε καλή επιτυχία αν δε σε δω τώρα!

    Χάρης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Θανάση είστε τόσο γενναιόδωρος που πραγματικά με γεμίζετε με μεγάλη χαρά όποτε διαβάζω σχόλια σας. Εύχομαι να τα πούμε και από κοντά μετά τις εξετάσεις μου (μετά τις 8 Ιουνίου δηλαδή). Χάρη θα δώσω στις 5 και στις 8 Ιουνίου. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε όταν επιστρέψεις. Αν θες κάνε ένα ρεπορτάζ στο Φεστιβάλ Βιβλίου. Με φώτο ή και κείμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάντια, μακάρι.
      Παρεμπιπτόντως, στις 7 ανοίγει το Φεστιβάλ. Όταν δώσεις στις 8 το τελευταίο σου μάθημα, πέρνα μια βόλτα από εκεί να γεμίσεις κι εσύ τις μπαταρίες σου!
      (Στο άγαλμα του Βενιζέλου διάβασα ότι θα είναι φέτος).

      Χάρης Χ.

      Διαγραφή
  5. Στις 8 θα δώσω στην Κομοτηνή. Οπότε δεν μπορώ να πάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, δεν το ήξερα. Όπως και να 'χει, θα πάρω φωτογραφίες. Τα λέμε.

    Χάρης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή