Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η Ομάδα Μουσικής Έκφρασης , ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, διοργανώνουν συναυλία, το Σάββατο στις 14 Δεκεμβρίου 2013, ώρα: 8:00 μ.μ, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Είσοδος ελεύθερη, προαιρετικά τρόφιμα μακράς διαρκείας (αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα, λάδι κλπ), τα οποία θα διατεθούν από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ξάνθης σε άτομα και οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες τις Άγιες αυτές μέρες των Χριστουγέννων.
Η Ομάδα Μουσικής Έκφρασης, που μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, πολύ γνωστή στην πόλη μας, αποτελείται από 7 μουσικούς, γεμάτους μεράκι για το ελληνικό τραγούδι και με απέραντη αγάπη για τον συνάνθρωπο τους,  θα μας παρουσιάσουν στο Δημοτικό μας αμφιθέατρο ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει : έντεχνα, λαϊκά, παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια. Σκοπός της συναυλίας η ψυχαγωγία σας, αλλά και η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για τον συνάνθρωπο μας. Το μουσικό σχήμα έρχεται στην πόλη μας και διοργανώνει την συναυλία αυτή, εντελώς αφιλοκερδώς, στόχος και σκοπός η δική μας διασκέδαση και η βοήθεια στον συνάνθρωπο μας.
Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, ώρα 8 όλοι, στο Δημοτικό  Αμφιθέατρο, να ενισχύσουμε την προσπάθεια τους και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ,
ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου