Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συγκέντρωση πρώτων ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες



«Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), που συμπλήρωσε φέτος 60 χρόνια ζωής και δράσης, εξήντα χρόνια αντιιμπεριαλιστικών φιλειρηνικών αγώνων, κράτησε και κρατά ψηλά τη σημαία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους πρόσφυγες, στους ξεριζωμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Στη δύσκολη κατάσταση με τους χιλιάδες των προσφύγων που συρρέουν στην Ελλάδα διωγμένοι από τα ιμπεριαλιστικά πυρά στις χώρες τους, γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη δράσης και συμμετοχής μας -με όλες τις Επιτροπές Ειρήνης πανελλαδικά- στις πρωτοβουλίες στήριξης και διεθνιστικής αλληλεγγύης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου  που έχουν ήδη χειροπιαστά αποτελέσματα.
Η ΕΕΔΥΕ, οι Επιτροπές Ειρήνης στην Αττική και σε όποιες άλλες περιοχές σημειώνεται παρουσία προσφύγων προχωράμε σε κινητοποίηση δυνάμεων -σε συνεργασία με αγωνιστικά Συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του ΠΑΜΕ- με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης: Κουβέρτες, πλαστικά ποτήρια και μπολ, γάλα σε κονσέρβες, είδη φροντίδας μωρών (πάνες κλπ.), παιδικά παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής και διατροφής.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των Επιτροπών Ειρήνης. Η προώθηση της υλικής βοήθειας θα γίνεται σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ.
Για τις λεπτομέρειες της συμβολής και κάθε άλλο ζήτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-17.00) στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48 Αθήνα), στα τηλέφωνα: 2103844853, 2103844854 και στις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης».
ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ή ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ  2541027652, 6944866331, 6937414409, 6931087913
Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες και μετανάστες εκφράζει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε συνεργασία με τις τοπικές Επιτροπές Ειρήνης, τα ταξικά Συνδικάτα και τις Λαϊκές Επιτροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου