Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

"Σαν όνειρο μαγευτικό" από τη χορωδία Αρίων


Το φωνητικό συγκρότημα της Ξάνθης «Ο ΑΡΙΩΝ» στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών – Θρακιώτικο Καρναβάλι που διοργανώνει το  Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης παρουσιάζει την καινούρια του μουσική παράσταση με την συμμετοχή φίλων του μουσικών και τραγουδιστών και μικρής παιδικής χορωδίας.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 8 .00 μμ
στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Διάρκεια : 90΄
Η χορωδία της Ξάνθης ΑΡΙΩΝ μετά την  αποχώρηση του επί 24 χρόνια μαέστρου και δημιουργού της Γιάννη Παπαδόπουλου συνεχίζει την δημιουργική της πορεία ως φωνητικό συγκρότημα με την διεύθυνση  του επί 10 χρόνια συνοδού της στο πιάνο Τριαντάφυλλου Σφυρή  και επιχειρεί να ανανεώσει το είδος του χορωδιακού τραγουδιού εισάγοντας νέες ιδέες και πειραματισμούς που εκπλήσσουν ευχάριστα το ακροατήριο.
Τη νέα περίοδο εγκαινίασε πέρυσι με την παράσταση «ΕΝΑΣ ΑΡΙΩΝ … ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ» που όσοι είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν ταξίδεψαν σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια.
Στην φετινή παράσταση «ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ» συμμετέχουν: 
• Τα μέλη του φωνητικού συγκροτήματος Πέτρος Πασβάντης, Κώστας Βογιατζόγλου, Άγγελος Τσουμάνης, Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, Σταύρος Χρηστίδης, Ευριπίδης Σταυρίδης, Ζαχαρίας Χαχαμόπουλος, Παναγιώτης Νένδος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Αργύρης Μυτακίδης, Βασίλης Παναηλίδης, Γεράσιμος Μπουρσινός, Δημήτρης Χατζόπουλος, Λεωνίδας Βλασακούδης, Βαγγέλης Δημητριάδης και Κυριάκος Φελέκης.
• Οι μουσικοί Τριαντάφυλλος Σφυρής στο πιάνο, Μάκης Αβραμίδης στην κιθάρα, Χρήστος Παπαδόπουλος στο βιολί, Γεράσιμος Σταθόπουλος στο κλαρινέτο, Δημήτρης Σφυρής στο ακορντεόν, Βάϊος Χαρακοπίδης στο κοντραμπάσο και Βαγγέλης Παπαδόπουλος στο μαντολίνο.
•  Η Καίτη Μπεμπεκίδου  και η Στέλλα Φωτοπούλου στο τραγούδι
• Η μικρή παιδική χορωδία με την Δήμητρα Ψεμματάκη, την Ελπίδα Ψεμματάκη, τη  Κατερίνα  Μακρίδου, την Αναστασία Συμεωνίδου, την Δέσποινα Φελέκη, την Ελένη Βαλσαμίδη, την Έλενα Σαμουργκανίδου και την Μαρία Κωτσάλη.


Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου