Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Έρχονται χιονοπτώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Πηγή φωτογραφίας: http://rainydaysandblankets.tumblr.com
Σε έναν μήνα σχεδόν έχουμε τα Χριστούγεννα και από ότι είδα στις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας την Τρίτη αναμένοναι χιονοπτώσεις και μέσα στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας!!! Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή δίνοντας μας την εντύπωση πως ο χειμώνας μας έρχεται λίγο πριν μπει και ημερολογιακά.
Καιρός δεν ήταν; Αν και τη σόμπα ήδη την καίμε! Ευτυχώς δηλαδή που είχαμε αυτήν την εναλλακτική γιατί η τιμή του πετρελαίου μας τσουρουφλίζει. Και δεν σας κρύβω πως η σόμπα κάνει καλύτερη και πιο γλυκιά ζέστη από τα καλοριφέρ. Χαίρομαι να κάθομαι μπροστά της και να με παίρνει ο ύπνος στην πολυθρόνα...
Εύχομαι με το καλό να έρθουν και τα χιόνια αρκεί να έχουν όλοι μια ζεστή γωνιά να κουρνιάσουν. Γιατί είναι άδικο να πεθάνουν κάποιοι από το κρύο. Ας φροντίσουμε να δώσουμε τα απαραίτητα σε όσους δούμε πως έχουν την ανάγκη κλινοσκεπασμάτων ή και στέγης και να μη διστάσουν και οι ίδιοι να τα ζητήσουν. Τώρα μια μεγάλη πλειοψηφία είναι στα όρια της φτώχειας και καταλαβαίνουν καλύτερα τον φτωχό.
Σήμερα πάντως στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Εισοδίων της Θεοτόκου ακούσαμε και τους πρώτους χριστουγεννιάτικους ψαλμούς. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας με υγεία και αγάπη!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΝΤΙΑ ! ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη. Αν είσαι από Ξάνθη έλα στο χαριστικό ανταλλακτικό παζάρι που διοργανώνουμε στις 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Αγίου Βλασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή