Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι παραμυθοθράκες στο ίδρυμα θρακικής τέχνης και παράδοσης

Ελάτε στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, μικροί και μεγάλοι. Οι "ΠαραμυθοΘράκες" αφηγούνται παραμύθια, για τα κουκιά και τα...ρεβύθια!!!
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τέσσερα παιδιά. Ζούσαν σε μέρη διαφορετικά κι άκουγε το καθένα αλλιώτικα παραμύθια. Όταν μεγάλωσαν, συναντήθηκαν τυχαία σε μια κατασκήνωση παραμυθιού στη Ζάκυνθο. Άκουσαν πολλά λαϊκά παραμύθια από τον παραμυθά Δημήτρη Αβούρη κι έγραψαν και δικά τους.
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στις 11:30 π.μ. συνεχίζουμε τις αφηγήσεις παραμυθιών στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Ελάτε κι εσείς να τα ακούσετε, να συμμετέχετε κι ας γίνει το παραμύθι αφορμή να ζήσουμε όλοι καλύτερα!
Η αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιείται και φιλοδοξεί να καθιερωθεί, από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.
Ελάτε όλοι στην Καπναποθήκη «Π», στην Ξάνθη.
Η παραμυθο-αφήγηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, «Ιωάννης Ν. Παπαχαρίσης», στην καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου